Posa-li cara a la teva publicació, dissenya una portada!

Aquestes són les meves propostes de portada pels números 1 i 2 de Caye, dels mesos d’octubre i novembre. La retícula és la mateixa que he utilitzat per la resta de pàgines de la revista.

El títol de la publicació apareix a la part superior esquerra, perquè és el primer punt on acostuma a mirar la gent i alhora per compensar el pes de la imatge que es posicionarà a la part dreta. Creant una composició diagonal que li dóna una tensió que pretén cridar l’atenció del possible lector.

La publicació només utilitza el blanc, el negre i un color que va canviant cada número i que té relació amb el tema que es tracta. En aquest cas el lila (feminista) i el groc (per la creativitat). El color temàtic aporta un accent a la portada, també apareix al llom, de forma que quan s’uneixin totes les publicacions es pot diferenciar cada número gràcies al color.

A la contraportada, s’aprofita per anunciar el contingut de la publicació del mes següent, també utilitzar una composició diagonal, que a la part central distribueix les imatges en els mòduls existents.

1 respuesta a «Posa-li cara a la teva publicació, dissenya una portada!»

 1. Hola Jordi,

  Gràcies per la teva proposta, té força a nivell visual, però el logotip sobre fons blanc no acaba de funcionar, et recomano que treguis aquest fons o bé facis la caixa més gran, però de manera que estigui justificat el seu ús. El mateix passa en contraportada.

  A la portada falten titulars, hi ha més informació sobre els continguts de el següent nombre a la contraportada (que per cert és molt bona idea) que de la pròpia revista en portada.

  Contraportada: has de revisar la jerarquia de la informació, el codi de barres no pots tenir li mateix pes que el logo. En general, et diria que logotip en blanc, sense el fons, i amb el web de la revista. Separat de el codi de barres que has de revisar no sembla correcte (encara que això no és important, és un detall) –

  Salutacions!
  Visibilidad:
  Pública

Deja una respuesta